About Us

Нашата история

От 2005 г. досега – стремеж към безупречност, за да радваме нашите клиенти

La Senja започна своето сътрудничество със Сваровски през 2005 г. и от тогава произвежда и предлага само уникални, ръчно-изработени бижута от най-високо качество.

Бижута, интегриращи в себе си Родирано Сребро, Висококачествена неръждаема Стомана (316L), Италианският материал за гривни Алкантара и кристали Сваровски.

Всяко бижу е продукт на творчески дизайн и е внимателно и прецизно изработено до последния детайл, като преминава стриктна проверка, за да може да гарантира само най-доброто качество на всеки един наш клиент.

Нашия подход​

Бижуто La Senja – връзката между творческото вдъхновение и красотата на жената

Всяко наше бижу е така сътворено, че да създава усещането за хармония на материалите, за лукс, но и за лекотата на ежедневно украшение, което носим без усилие и с удоволствие.

Стремим се нашите произведения да събуждат емоции, да стават част от онази специална за всяка жена кутия, където държи най-ценните си бижута и които извикват спомени.

Нашите творения неизменно черпят вдъхновение от огромната гама кристали Сваровски, които символизират изящество, елегантност, блясък и красота.

Те винаги стигат до клиента, въплътили в себе си страстта и любовта ни към съвършенство.

Готови ли сте да изберете Вашето бижу ?