Безплатна доставка

ЗА НАС

La Senja започна своето сътрудничество със Сваровски през 2005 г. и от тогава произвежда и предлага само уникални, ръчно-изработени бижута от най-високо качество.

Бижута, интегриращи в себе си Родирано Сребро, Висококачествена неръждаема Стомана (316L), Италианският материал за гривни Алкантара и кристали Сваровски.

Всяко бижу е продукт на творчески дизайн и е внимателно и прецизно изработено до последния детайл, като преминава стриктна проверка, за да може да гарантира само най-доброто качество на всеки един наш клиент.

1
Години
1
Колекции
1
Щастливи клиента

ДОКОСВАНЕ ДО ЛУКСА НА МАТЕРИАЛИТЕ

Всяко наше бижу е така сътворено, че да създава усещането за хармония на материалите, за лукс, но и за лекотата на ежедневно украшение, което носим без усилие и с удоволствие.

ЕМОЦИИТЕ

Стремим се нашите произведения да събуждат емоции, да стават част от онази специална за всяка жена кутия, където държи най-ценните си бижута и които извикват спомени.

 

И СЪВЪРШЕНСТВОТО

Нашите творения неизменно черпят вдъхновение от огромната гама кристали Сваровски, които символизират изящество, елегантност, блясък и красота.

Те винаги стигат до клиента, въплътили в себе си страстта и любовта ни към съвършенство.

Прилики и разлики между La Senja и бутиците

Прилики:

* Кристалите са едни и същи, защото се произвеждат в една и съща фабрика, базирана в Австрия. Хората, които не се доверяват на истинността на кристалите Swarovski, предлагани от нас, могат да заповядат в нашия магазин, за да видят както сертификат, така и огромното разнообразие от бижута и кристали Swarovski, с което разполагаме. Големите наличности, които предлагаме, ни помагат смело да заявим, че сме най-големият вносител на кристали Swarovski в България, както и един от най-големите в Европа.

 

Разлики:

 

* Бутиците получават единствено готови бижута с кристали Swarovski от новите колекции на Swarovski, а закупените от нас кристали са под формата на отделни кристални елементи. Това ни позволява да използваме различни материали в комбинация с кристалите, а също така и да произвеждаме нови модели по желание, дизайн и нужда на клиентите. 

Защо в нашите бижута липсва лебеда ? Лебедът е предназначен само за готовите бижута на Swarovski, продавани в бутиците. 

*
 Материалите, които използваме, са от най-високо качество : Сребро Проба 925, Неръждаема стомана (Stainless Steel), Alcantara (Italy) и др. Материалите, които се използват в бутиците на Swarovski, няма да бъдат коментирани от нас, оценка може да направите сами, ако притежавате такова бижу. 

*
 Разликата в цената често бива причина клиентите да проявяват съмнения в качеството и истинността на кристалите Swarovski, предлагани от нас. Бутиците биват задължени да поддържат една и съща цена, докато ние предлагаме кристалите и бижутата на цени, определяни от нас. Ниските цени не правят кристалите ни по-малко истински. 

Тази статия е написана с чисто информативна цел. 

Представените от нас точки са факти и нямат за цел да злепостяват когото и да било. 

– La Senja –