CrystalZoneShop става La Senja

Уважаеми клиенти,

Вече 15 години имаме удоволствието да Ви радваме и да Ви помагаме във всякакви случаи с уникалната ни колекция бижута с кристали Сваровски La Senja.

През това време заедно с развитието на Сваровски се развивахме и ние, постоянно усъвършенствахме техниките и материалите за изработка на бижутата, обогатявахме моделите и колекциите, въвеждахме иновативни технологии за различните стадии и процеси на производство.

Разшири се и кръгът ни от клиенти, както в страната, така и в чужбина. Този нов етап от нашето развитие наложи диверсификацията на направленията, по които работим и свързаното с нея „ребрандиране“, като основният ни и досега общ бренд La Senja за в бъдеще запазваме за направлението „Кристали Сваровски на едро и дребно“.

Новият ни бренд за дизайнерски бижута с кристали Сваровски вече ще бъде LA SENJA с web-site под същото име. С този нов бренд целим уникалност и разпознаваемост на колекциите ни, чиито отличителни черти си остават изключителното ниво на ръчната работа при създаването на бижутата, умелото съчетаване на сложни комбинации от различни видове, цветове и размери кристали Сваровски в изящни основи от сребро, стомана или алкантара.

Дизайнерският подход към правилните или редуващи се по цветови тоналности форми си остава водещ, като ще се въвеждат нови и нови подколекции на основните колекции с насоченост към по-малки и изящни по изработката си метални елементи, изискващи високо технологично ниво на производство.

Нивото на апликация на кристалите в бижутата е презното и от самите Сваровски с удостояването ни за единствения оторизиран Апликационен център в страната, което ни дава нови перспективи за усъвършенстване на новите ни колекции LA SENJA.

Надяваме се и в новия ни сайт lasenja.com да Ви радваме с нови и нови бижута като стилове, разнообразие и форми.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *