Безплатна доставка
Бижута ръчна изработка, качество, с кристали Сваровски
Пръстен с кристали Сваровски ръчна изработка - Andalucia

Бижута от Високо Качество

Като официален представител на Swarovski в България, всички наши бижута с кристали Сваровски се изработват изключително внимателно и се подлагат на обстойна проверка за да може клиентът да получи само безупречни продукти от най-високо качество. Комбинацията от старателна ръчна работа и висококачествени материали като родирано сребро, високачествена медицинска стомана (316L), Италианският материал за гривни Alcantara и кристали Сваровски превръщат всяко наше изделие ценно и любимо бижу. Особено внимание при създаването на всяко бижу се обръща на естетиката при съчетаването на кристалите, независимо дали са два кристала или няколкостотин. Плавното и хармонично преливане на цветовете в сложните форми, както и абсолютната симетрия и завършеност са в основата на безупречното визуално въздействие на нашите бижута. Ето защо те са добре посрещнати на такива взискателни пазари като Франция, Белгия и дори страната с най-надарени дизайнери – Италия.

За Качеството на Нашите Материали…

Изключително и Само Еко Материали

Родирано Сребро

Изделията от родирано сребро са с възможно най-доброто покритие на среброто на пазара – те не потъмняват с години и имат бляскав външен вид. Това е сребро проба 925, върху което посредством галванопластика е нанесено покритие от метала родий. Родият е най-скъпият благороден метал, използван в бижутерията – около шест пъти по-скъп от златото в тегло и изключително твърд. Ако не се подложи на прекомерно триене, тези изделия запазват блестящия си вид за много години.

Висококачествена Стомана

Неръждаемата стомана 316L е най-устойчивият и безопасен за здравето антиалергичен метал, използван в бижутерията. Неслучайно заради антибактериалните си качества се използва и в медицината. Никога не потъмнява, не се влияе от никакви външни фактори, запазва блясъка си вечно и е прекрасна комбинация с кристалите Сваровски.
Галваничните покрития в злато и розово злато са най-добрите и здрави покрития за неръждаемата стомана, сравнени с всички други видове покрития.

Кристали Сваровски

Сваровски е синоним на възможно най-високото и ненадминато от никой друг бренд качество на кристалите, използвани за най-различни декорации от 1895 г. до наши дни. Всяка година фирмата презентира иновативни линии от нови фасети, цветове и ефекти на кристалите, с които постоянно обогатява и без това огромната си гама. Тези кристални иновации, които ние вграждаме в нашите бижута, са носители на изобретателността, непостижимото качество и креативност на Сваровски.